FAQ About Benahous Frequently Ask Question (F.A.Q)

Benahous ni syarikat apa?

Benahous ni merupakan salah satu anak syarikat di bawah YES Empire Sdn. Bhd. , beroperasi sebagai Marketing Agency yang memasarkan rumah mampu milik (bawah RM 250K) terus dari pemaju dan dibawah seliaan Kementerian Pembangunan Kerajaan Tempatan (KPKT)


YES Empire Sdn Bhd (1323741-W)

F910, Phileo Damansara 1, No.9 Jalan Damansara, Petaling Jaya, 46350, Selangor, Malaysia,

+603 7493 5133

[email protected]

Facebook : https://www.facebook.com/benahous/

Website : https://www.yesempire.com.my/


Benahous ni, office di mana?

Benahous ni, HQ nya di Phileo Damansara, Kuala Lumpur.

https://www.benahous.com/

Tetapi bukan bermaksud kami hanya akan bantu cari kan rumah di dalam Kuala Lumpur atau Selangor sahaja tau. Sebab, Konsultan kita berada di seluruh Malaysia, termasuk Sabah dan Sarawak.

Jadi, anda nak cari rumah area mana... bagi tahu sahaja kepada Konsultan.

Betul ke Nurul Izzah Abu Yazid ni Konsultan dari Benahous? ke Scammer?

Ya .. saya lah scammer itu.. hihihihi..

Alhamdulillah.. saya dah berjaya scam lebih 70 orang sepanjang hampir 4 tahun sebagai Konsultan Hartanah di Benahous ni.. saya dan berjaya scam mereka sampai ada rumah sendiri, hutang settle, yang paling uniknya lagi, siap scam mereka dengan cara kurangkan risiko kerosakan kewangan mereka paling teruk pon 5 ke 10 tahun ke hadapan...Alhamdulillah


Pelik lah jugak... kenapa mereka masih boleh percaya kat saya yang dah scam mereka hidup-hidup ni.. hahaha..siap rekemen kat adik beradik dan kawan-kawan jugak.. berani betul mereka ni..


Jemput siasat hasil scam activity saya di link diberi ni ya..

Website : http://izzahyazid.benahous.com

Facebook : https://www.facebook.com/nurulizzah.abuyazid

Benahous Frequently Ask Question (F.A.Q) Benahous Frequently Ask Question (F.A.Q)
10 months ago | asked by Hamba Allah

Ada ke rumah bawah 250k di area saya mintak?

Ya Ada, di setiap lokasi pasti ada yang dari segi harga masih bawah RM 250K.

Tetapi kebiasaannya di lokasi HOT, rumah jenis subsale memang ada dimana-mana yang rata-rata client tiada duit untuk tanggung kos deposit 10-15% dan tidak sanggup untuk baiki rumah terpakai itu.. jadi.. saya akan bantu beri solusi kepada masalah itu. jom kita bincang, hubungi saya 0176204480, kita tengok option rumah baru

^

Already a member? Login.

Place this code where you want the questions and answer appear on your website.

<div class="faq-container"></div><script channelShortName="benahous-frequently-ask-question-faq" id="faq-question-list-script" src="https://static.faqabout.me/widgets/question-list-widget.min.js"></script>
Click to copy